Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Ankara Yangın Bapsı iletilmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı kaygı ettikleri bütün mevzular üzerine marifet sahibi olabilirler.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da tercüman olmak, ne davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür kapıların en makro kazanımı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde yangın kapısı binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yönetmeliklere ilişkilı olarak strüktürnız bâtınin mukteza olacak acil çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja kadar size en dobra desteği sunacaktır. Standartlara mutabık acil çıkış kapısı hazırlıkları dokumalırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde dışarıdan ciğereriye girmelerine imkân verecek biçimde olması da bu bapların bizatihi kapatan düzeneklere iye olması da katkısızlanır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page